Cadoul potrivit pentru oameni activi si curiosi

Fie ca e vorba despre o zi de nastere, despre o alta sarbatoare sau eveniment, voucher-ul CityHunt poate fi cadoul perfect.

Il poti achizitiona chiar si pentru tine. In cazul in care te-ai hotarat ca vrei sa vii cu prietenii la un eveniment, dar momentan nu esti hotarat la care.  Cumperi acest voucher, primesti un pdf pe email care contine codul cu care te poti inscrie gratuit la orice eveniment viitor.

Desigur, poate fi pentru o singura persoana, pentru o echipa de 3-4 persoane sau chiar pentru un grup de pana la 18 persoane (un adevarat teambuilding). Cea mai buna parte este ca daca esti chiar tu sarbatoritul/a si trebuie sa faci cinste, aproape ai rezolvat si problema aceasta, pentru ca la finalul evenimentului, prima bautura este din partea noastra.

TESTIMONIALE
Am reusit sa descoperim orasul intr-un mod interactiv ajungand in locuri unde nu ne-am imaginat vreodata ca am putea, dezvoltandu-ne spiritul de observatie si modul de a lucra in echipa, distrandu-ne maxim.
Mi-a placut mult ca am descoperit locatii interesante in orasul meu. Am reusit sa ma apropii si sa fac echipa cu colegi cu care in mod normal nu socializez atat de des la munca. M-am distrat si am facut miscare.
OFERA O EXPERIENTA FRUMOASA CADOU

Suma afisata este finala. Plata se face doar online cu cardul, prin procesatorul securizat EuroPayment Services S.R.L. - certificat ISO/IEC 27001:2013 (Sistemului de Management al Securității Informației) și SR EN ISO 9001:2008 (Sistemului de Management al Calității).

ACHIZITIONEAZA VOUCHER

De pe site, direct pe email-ul persoanei caruia il daruiesti.

VALABIL 6 LUNI

Voucher-ul cadou are o perioadă de 6 luni de zile, timp in care poate fi folosit la oricare dintre evenimentele publicate pe site.

NU ESTE NOMINAL

Il cumperi tu, dar nu trebuie sa ne spui cine il va folosi.

IL PRIMESTI PE MAIL

Imediat ce plata online este confirmata, vei primi un mail cu voucher-ul. Il printezi, il pui in plic si-l faci cadou.

Achizitioneaza

Oferă o experiență frumoasă cadou unei persoane dragi.

INCA AI INTREBARI?

Cel mai usor rezolvam la telefon
(+40) 734-309-708, dar daca nu e graba ne poti scrie.