Urmatorul eveniment:
19.06.2021
19
Urmatorul eveniment:
19.06.2021
Numarul maxim de participanti este de 35.
Editia este confirmata doar dupa ce se inscriu primele 10 persoane.
Ateneul Român
11:30
Dureaza doar cateva minute sa dai start noii provocari urbane.
Traseul Calea Victoriei oferă un tip nou de experiență sub forma unei vânători de comori din perspectivă culturală. Traseul surprinde diferite elemente culturale din peisajul urban bucureștean prin care să vă aducem în atenție clădiri, monumente, statui sau locuri cu importanță istorică și socială, care și-au pus amprenta în dezvoltarea Bucureștiului pe care îl știm astăzi.
Ne întâlnim în fața Ateneului Român. Stabilim echipele iar înainte de a porni în aventura veți primii bucățele de puzzle, constând în indicii foto, indicații de localizare și provocări. Caracterul enciclopedic al acestei abordări CityHunt este oferit de faptul că fiecărui obiectiv cultural de pe hartă (ilustrat prin indiciu foto), va trebui să-i asociați una dintre descrierile care se regăsesc pe materialele primite start. Traseul se încheie cu o binemeritata pauză de hidratare unde vom servi suc, apa sau chiar un pahar cu bere în timp ce adunăm punctele și stabilim câștigătorii. Echipele învingătoare vor fi recompensate pentru spiritul lor de observație.
Istoria acestei străzi începe cu 327 de ani în urma, fiind prima strada pavată din România și ulterior asfaltată chiar înaintea Primul Război Mondial. Istoria Bucureștiului se împletește în jurul Căii Victoriei – aceasta a reprezentat de-a lungul vremurilor un loc de promenadă pentru elitele românilor, spațiul al boemiei bucureștene, important vad comercial, zona unde se povesteau cărțile marilor scriitori români înainte să fie tipărite și locul în care alcătuiau guverne.
Denumirea veche a străzii era “Podul Mogoșoaia” deoarece aceasta strada a fost pavata cu bârne de lemn și construita de către Constantin Brâncoveanu pentru a lega moșia sa de pe malul Dâmboviței cu cea de la Mogoșoaia.
Pe Calea Victoriei se regăsesc renumite clădiri în stil baroc (Palatul Cantacuzino), eclectic (Palatul CEC), artdeco (Palatul Telefoanelor), neoclasic (Ateneul Roman), neogotic (Palatul Șutu) și altele, diversitatea arhitecturala reprezentând un adevărat spectacol.
Vă așteptăm cu drag să descoperiți farmecul unei noi vânători de comori urbane cu caracter cultural, în urma căreia nu doar că vă veți distra și simți bine alături de prieteni, ci veți și învăța mici lecții de istorie a Bucureștiul și a României.
Acum poți achiziționa și Vouchere Cadou!
Fie ca e vorba despre o zi de naștere, despre o altă sărbatoare sau eveniment, voucher-ul CityHunt este cadoul potrivit pentru oameni activi și curioși.
Îl poți achiziționa și pentru tine deoarece dacă ești chiar tu sărbătoritul/a și trebuie să faci cinste, aproape ai rezolvat și problema aceasta, pentru că la finalul evenimentului, prima băutură este din partea noastră.
Achizitioneaza un voucher valabil la orice eveniment timp de 6 luni
, abia așteptăm să ne vedem!
In secundele urmatoare vei fi transferat catre procesatorul de plati pentru a finaliza inscrierea.
În caz că redirecționarea automată nu funcționează pe browserul tău, apasă aici link plata pentru a merge către pagina de plată.
, abia așteptăm să ne vedem!
Inscrierea este completa, nu trebuie sa achitati nimic.
Daca iti doresti sa vii, dar nu stii exact ce program ai in ziua respectiva, lasa-ne un email si iti reamintim cu cateva zile inainte.
Cel mai usor rezolvam la telefon
(+40) 734-309-708, dar daca nu e graba ne poti scrie.