PARTICIPANȚI ÎNSCRIȘI:
6

Numarul maxim de participanti este de 24.
Editia este confirmata doar dupa ce se inscriu primele 6 persoane.

ZONA DE START:

Ateneul Român

ORA START:

10:30

catre formular inscriere

Dureaza doar cateva minute sa dai start noii provocari urbane.

DESCRIERE

Traseul Calea Victoriei se evidențiază ca o vânătoare de comori cu accent pe latura arhitectural-culturală a zonei. Acest treasure hunt foto include elemente culturale din peisajul urban, aducând în atenție clădiri, monumente, statui și alte locuri cu importanță istorică și socială, care și-au pus amprenta în dezvoltarea Bucureștiului pe care îl avem astăzi.

Indiciile, obiectivele și provocările au fost aliniate cu scopul de a îmbina o experiență relaxantă de explorare cu detalii de tip enciclopedic la tot pasul. Cel mai probabil, dincolo de experiențele inedite din timpul jocului, veți rămâne cu un pachet de informații care vă vor transforma în ghidul de serviciu al tuturor prietenilor cu care urmează să vă plimbați, în viitor, pe bulevard.

Veți hoinări prin oraș în ritm propriu, în căutarea obiectivelor, rezolvând în același timp provocări și uneori competiții contra-cronometru desfășurate la checkpoint.

La final ne reîntâlnim toți pentru a premia și sărbătorii câștigătorii în timp ce ne bucurăm de o băutură gratuită.

Întrebări frecvente cu răspunsuri complete despre evenimentele CityHunt sunt disponibile aici.

 

Info locație

Istoria acestui bulevard începe acum mai bine de 300 de ani. A fost prima prima strada pavată din România, iar asfaltarea sa s-a întâmplat cu puțin timp înaintea Primul Război Mondial.

Denumirea veche a străzii era “Podul Mogoșoaiei” deoarece strada a fost pavata, așa cum se obișnuia la vremea respectivă, cu bârne de lemn. Decizia a fost luată de către domnitorul Constantin Brâncoveanu pentru a conecta curtea domnească de pe malul Dâmboviței cu reședința sa de la Mogoșoaia.

Istoria Bucureștiului se împletește în jurul Căii Victoriei – aceasta a reprezentat de-a lungul vremurilor un loc de promenadă pentru elitele românilor, spațiul al boemiei bucureștene, important vad comercial, zona unde se povesteau cărțile marilor scriitori români înainte să fie tipărite și locul în care alcătuiau guverne.

 

Obiective pe care le veți întâlni pe traseu

Pe Calea Victoriei se regăsesc renumite clădiri în stil baroc (Palatul Cantacuzino), eclectic (Palatul CEC), artdeco (Palatul Telefoanelor), neoclasic (Ateneul Roman), neogotic (Palatul Șutu) și altele, diversitatea arhitecturala reprezentând un adevărat spectacol.

Toate aceste clădiri istorice fermecătoare adăpostesc astăzi muzee, hoteluri, teatre sau sedii ale unor branduri premium. În plus, odată cu decizia autorităților care transformă zona în spațiu de promenadă pietonală la fiecare sfârșit de săptămână, pe bulevard s-au deschis unele dintre cele mai căutate baruri și restaurante din oraș, ajungând astăzi să completeze și chiar să concureze cu Centrul Vechi.

cumpara voucher cadou

Achizitioneaza un voucher valabil la orice eveniment timp de 6 luni

TESTIMONIALE
Ni s-a întâmplat ca oamenii de pe stradă să fie atât de intrigați și de curioși încât au ajuns să se implice și să ne ajute, chiar fără să le cerem ajutorul.
Exatraordinară experiența! Dezvoltă spiritul de echipă și competitivitatea. Am socializat foarte mult cu oameni noi si am fost aproape mereu cu un zambet larg pe buze.
ÎNSCRIE-TE LA URMĂTOAREA EDIȚIE (13/09/2024)

Suma afisata este finala. Plata se face doar online cu cardul, prin procesatorul securizat EuroPayment Services S.R.L. - certificat ISO/IEC 27001:2013 (Sistemului de Management al Securității Informației) și SR EN ISO 9001:2008 (Sistemului de Management al Calității).

Redirectioneaza 10% din taxa de participare catre una din urmatoarele cauze:

PROGRAM INCERT?

Daca iti doresti sa vii, dar nu stii exact ce program ai in ziua respectiva, lasa-ne un email si iti reamintim cu cateva zile inainte.

    ALTE EDIȚII PROGRAMATE
    AI ÎNTREBĂRI?

    Cel mai usor rezolvam la telefon
    (+40) 734-309-708, dar daca nu e graba ne poti scrie.