Centrul Vechi

discovery
DESCRIERE
Exploreaza Centrul Vechi al Bucurestiului si invata sa privesti altfel fiecare loc, participand la o adevarata aventura urbana printre barurile capitalei.

Primesti bucatele de puzzle, constand in indicii foto si indicatii de localizare.
Treaba ta si a echipei tale este sa gasiti primii toate comorile in timp ce rezolvati, pentru puncte bonus, provocari extra. Veti castiga doar daca veti fi rapizi, ageri la minte si veti lucrati bine in echipa.

Ne intalnim in parcul din fata Teatrului National cu toate echipele. Aici veti primi hartile si provocarile (eventual veti fi repartizati unor echipe). La final ne strangem sa adunam punctele, sa stabilim castigatorii si sa bem un pahar de bere sau un ceai cald.

URMATOAREA EDITIE:
05/09/2019
PARTICIPANTI INSCRISI:
2

Numarul maxim de participanti este de 35. Editia este confirmata doar dupa ce se inscriu primele 10 persoane.

ZONA DE START:

Scările Băncii Naționale (str. Lipscani)

ORA START:

17:30

TESTIMONIALE
Ceea ce e cel mai fain este ca te ia cu competitivitate si in toata incercarea asta de a acumula cat mai multe puncte, ajungi sa cunosti foarte multe despre oamenii din echipa, despre oras, despre tine... pentru ca un astfel de context favorizeaza descoperirea. Atat la propriu cat si la figurat, lucru care mi se pare exceptional.
Am făcut poze cu câinele unui trecător și am tăvălit o porocală pe jos ca mai apoi să realizăm că trebuie să o aruncăm la țintă folosind gura, dar cel mai frumos a fost că am petrecut timp alături de o echipă minunată.
INSCRIE-TE PENTRU URMATOAREA VANATOARE (05/09/2019)

Suma afisata este finala. Plata se face doar online cu cardul, prin procesatorul securizat EuroPayment Services S.R.L. - certificat ISO/IEC 27001:2013 (Sistemului de Management al Securității Informației) și SR EN ISO 9001:2008 (Sistemului de Management al Calității).

ALTE EDITII PROGRAMATE
OFERA-L CADOU

Achizitioneaza un voucher pentru acest eveniment si ofera-l cui vrei tu.

Vreau voucher!
PROGRAM INCERT?

Daca iti doresti sa vii, dar nu stii exact ce program ai in ziua respectiva, lasa-ne un email si iti reamintim cu cateva zile inainte.

INTREBARI?

Cel mai usor rezolvam la telefon
(+40) 734-309-708, dar daca nu e graba ne poti scrie.