Urmatorul eveniment:
12.08.2024
Numarul maxim de participanti este de 24.
Editia este confirmata doar dupa ce se inscriu primele 6 persoane.
Academia Militara
16:00
Dureaza doar cateva minute sa dai start noii provocari urbane.
Traseul CityHunt din cartierul Cotroceni, o zona exclusivista a capitalei, este o vanatoare de comori de tip discovery în cadrul careia veti gasi indicii foto ascunse și veți rezolva provocari distractive.
Descoperind stradutele cartierului vei simți atmosfera Bucureștiului de altădată, multe dintre locuințe fiind neschimbate deși se lupta cu trecerea timpului.
În timpul acestui treasure hunt foto echipele se vor distra hoinărind prin oraș, în ritm propriu, în căutarea obiectivelor. Traseul este presărat cu provocări și uneori competiții contra-cronometru desfășurate în punctele de întâlnire.
Toate echipele se reîntâlnesc apoi pentru premiere și sărbătorirea câștigătorilor, iar prima băutură este inclusă în costul evenimentului.
Întrebări frecvente cu răspunsuri complete despre evenimentele CityHunt sunt disponibile aici.
Info locație
Cotroceniul era în secolul al XVII-lea o pădure întinsă până la râul Dâmbovița. În 1678 proprietarul acestor pamanturi, Serban Cantacuzino, este urmărit și încearcă să-și salveze viața adapostindu-se în Pădurea Cotrocenilor. Numele zonei vine de la expresia “a cotroci” ce înseamnă “a căuta” deoarece pădurea deasă era un loc de ascunziș al talharilor.
Cartierului Cotroceni ia naștere odată cu construirea Mănăstirii Cotroceni și a caselor domnești de către Serban Cantacuzino. Aceste case au fost folosite drept locuințe de vara de către domnitori precum Carol I și Alexandru Ioan Cuza și odată cu construirea Palatului Cotroceni zona a început să se dezvolte ca un cartier select ce a atras personalități importante precum Carol Davila, Ion Barbu, Ion Minulescu sau Eugen Lovinescu și numeroși medici, artiști și profesori.
Secretul Cotroceniului este faptul că zona este protejată urbanistic, urmărindu-se astfel păstrarea omogenității și a diversității stilurilor arhitecturale.
Obiective pe care le veți întâlni pe traseu
În cadrul acestui eveniment principalele obiective pe care le veți întâlni pe traseu sunt Academia Militara și Palatul Cotroceni. De asemenea, veți descoperi Fântâna Costache Negri, vilele gemene Ecaterina și Eugenia dar și numeroase case construite în stil neoromânesc, modernist sau art-deco.
Cartierul adăpostește și o locație instagramabila – Treptele Romniceanu, construite în anul 1920, ce au devenit Scările Fericirii la împlinirea a 100 de ani de la construcția lor, fiind colorate în curcubeu.
Achizitioneaza un voucher valabil la orice eveniment timp de 6 luni
, abia așteptăm să ne vedem!
In secundele urmatoare vei fi transferat catre procesatorul de plati pentru a finaliza inscrierea.
În caz că redirecționarea automată nu funcționează pe browserul tău, apasă aici link plata pentru a merge către pagina de plată.
, abia așteptăm să ne vedem!
Inscrierea este completa, nu trebuie sa achitati nimic.
Daca iti doresti sa vii, dar nu stii exact ce program ai in ziua respectiva, lasa-ne un email si iti reamintim cu cateva zile inainte.
Cel mai usor rezolvam la telefon
(+40) 734-309-708, dar daca nu e graba ne poti scrie.