PARTICIPANȚI ÎNSCRIȘI:
4

Numarul maxim de participanti este de 24.
Editia este confirmata doar dupa ce se inscriu primele 6 persoane.

ZONA DE START:

Academia Militara

ORA START:

18:00

catre formular inscriere

Dureaza doar cateva minute sa dai start noii provocari urbane.

DESCRIERE

Traseul CityHunt din cartierul Cotroceni, o zona exclusivista a capitalei, este o vanatoare de comori de tip discovery în cadrul careia veti gasi indicii foto ascunse și veți rezolva provocari distractive. 

Descoperind stradutele cartierului vei simți atmosfera Bucureștiului de altădată, multe dintre locuințe fiind neschimbate deși se lupta cu trecerea timpului.

În timpul acestui treasure hunt foto echipele se vor distra hoinărind prin oraș, în ritm propriu, în căutarea obiectivelor. Traseul este presărat cu provocări și uneori competiții contra-cronometru desfășurate în punctele de întâlnire.

Toate echipele se reîntâlnesc apoi pentru premiere și sărbătorirea câștigătorilor, iar prima băutură este inclusă în costul evenimentului.

Întrebări frecvente cu răspunsuri complete despre evenimentele CityHunt sunt disponibile aici.

 

Info locație

Cotroceniul era în secolul al XVII-lea o pădure întinsă până la râul Dâmbovița. În 1678 proprietarul acestor pamanturi, Serban Cantacuzino, este urmărit și încearcă să-și salveze viața adapostindu-se în Pădurea Cotrocenilor. Numele zonei vine de la expresia “a cotroci” ce înseamnă “a căuta” deoarece pădurea deasă era un loc de ascunziș al talharilor.

Cartierului Cotroceni ia naștere odată cu construirea Mănăstirii Cotroceni și a caselor domnești de către Serban Cantacuzino. Aceste case au fost folosite drept locuințe de vara de către domnitori precum Carol I și Alexandru Ioan Cuza și odată cu construirea Palatului Cotroceni zona a început să se dezvolte ca un cartier select ce a atras personalități importante precum Carol Davila, Ion Barbu, Ion Minulescu sau Eugen Lovinescu și numeroși medici, artiști și profesori.

Secretul Cotroceniului este faptul că zona este protejată urbanistic, urmărindu-se astfel păstrarea omogenității și a diversității stilurilor arhitecturale.

 

Obiective pe care le veți întâlni pe traseu

În cadrul acestui eveniment principalele obiective pe care le veți întâlni pe traseu sunt Academia Militara și Palatul Cotroceni. De asemenea, veți descoperi Fântâna Costache Negri, vilele gemene Ecaterina și Eugenia dar și numeroase case construite în stil neoromânesc, modernist sau art-deco.

Cartierul adăpostește și o locație instagramabila – Treptele Romniceanu, construite în anul 1920, ce au devenit Scările Fericirii la împlinirea a 100 de ani de la construcția lor, fiind colorate în curcubeu.

cumpara voucher cadou

Achizitioneaza un voucher valabil la orice eveniment timp de 6 luni

TESTIMONIALE
A fost o experienta foarte interesanta prin care am descoperit lucruri noi pe care nu le stiam despre bucuresti si faptul ca ne-am distrat toti patru pe cinste.
Am descoperit locuri/cladiri noi in Bucuresti, am facut miscare, am fost atenti la detaliile pe care in mod normal nu le vedeam. A fost o experienta placuta si de repetat.
ÎNSCRIE-TE LA URMĂTOAREA EDIȚIE (04/07/2024)

Suma afisata este finala. Plata se face doar online cu cardul, prin procesatorul securizat EuroPayment Services S.R.L. - certificat ISO/IEC 27001:2013 (Sistemului de Management al Securității Informației) și SR EN ISO 9001:2008 (Sistemului de Management al Calității).

Redirectioneaza 10% din taxa de participare catre una din urmatoarele cauze:

PROGRAM INCERT?

Daca iti doresti sa vii, dar nu stii exact ce program ai in ziua respectiva, lasa-ne un email si iti reamintim cu cateva zile inainte.

    ALTE EDIȚII PROGRAMATE
    AI ÎNTREBĂRI?

    Cel mai usor rezolvam la telefon
    (+40) 734-309-708, dar daca nu e graba ne poti scrie.