Dorobanti / Aviatorilor

discovery
DESCRIERE

Calea Dorobanti este una dintre cele mai vechi strazi din Bucuresti. Zona din jurul strazii a fost conceputa si construita de la bun inceput pentru a forma un cartier exclusivist. Numele strazii a fost dat in 1878 in amintirea trupelor de dorobanti care au luptat in cadrul Razboiului de Independenta al Romaniei.

Primesti bucatele de puzzle, constand in indicii foto si indicatii de localizare.
Treaba echipei tale este sa gaseasca toate comorile in timp ce rezolva, pentru puncte bonus, provocari extra. Veti castiga doar daca veti fi rapizi, ageri la minte si veti lucrati bine in echipa.

Ne intalnim in parcul George Calinescu cu toate echipele. Aici veti primi hartile si provocarile (eventual veti fi repartizati unor echipe). La final ne intalnim din nou sa adunam punctele, sa stabilim castigatorii si sa bem un pahar de bere sau un ceai cald.

URMATOAREA EDITIE:
11/07/2019
PARTICIPANTI INSCRISI:
1

Numarul maxim de participanti este de 35. Editia este confirmata doar dupa ce se inscriu primele 10 persoane.

ZONA DE START:

Parcul George Calinescu

ORA START:

19:00

TESTIMONIALE
Ceea ce e cel mai fain este ca te ia cu competitivitate si in toata incercarea asta de a acumula cat mai multe puncte, ajungi sa cunosti foarte multe despre oamenii din echipa, despre oras, despre tine... pentru ca un astfel de context favorizeaza descoperirea. Atat la propriu cat si la figurat, lucru care mi se pare exceptional.
INSCRIE-TE PENTRU URMATOAREA VANATOARE (11/07/2019)

Suma afisata este finala. Plata se face doar online cu cardul, prin procesatorul securizat EuroPayment Services S.R.L. - certificat ISO/IEC 27001:2013 (Sistemului de Management al Securității Informației) și SR EN ISO 9001:2008 (Sistemului de Management al Calității).

ALTE EDITII PROGRAMATE
OFERA-L CADOU

Achizitioneaza un voucher pentru acest eveniment si ofera-l cui vrei tu.

Vreau voucher!
PROGRAM INCERT?

Daca iti doresti sa vii, dar nu stii exact ce program ai in ziua respectiva, lasa-ne un email si iti reamintim cu cateva zile inainte.

INTREBARI?

Cel mai usor rezolvam la telefon
(+40) 734-309-708, dar daca nu e graba ne poti scrie.