PARTICIPANȚI ÎNSCRIȘI:
3

Numarul maxim de participanti este de 24.
Editia este confirmata doar dupa ce se inscriu primele 6 persoane.

ZONA DE START:

Parcul George Calinescu

ORA START:

18:00

catre formular inscriere

Dureaza doar cateva minute sa dai start noii provocari urbane.

DESCRIERE

Traseul CityHunt din zona Dorobanți îți va oferi, ție și echipei tale, o provocare de tip discovery, în cadrul căreia te vei bucura să descoperi noi comori urbane.

Puzzle-ul urban și provocările pe care le-am pregătit pentru acest eveniment te vor purta pe frumoasele străzi ale cartierului exclusivist în care majoritatea imobilelor, construite preponderent în perioada interbelică, sunt bine conservate.

În timpul acestui treasure hunt foto echipele se vor distra hoinărind prin oraș, în ritm propriu, în căutarea obiectivelor. Traseul este presărat cu provocări și uneori competiții contra-cronometru desfășurate în punctele de întâlnire.

Toate echipele se reîntâlnesc apoi pentru premiere și sărbătorirea câștigătorilor, iar prima băutură este inclusă în costul evenimentului.

Întrebări frecvente cu răspunsuri complete despre evenimentele CityHunt sunt disponibile aici.

Info locație

Denumită inițial Ulita Herastraului, Calea Dorobanti, a fost locuită de oameni modești (brutari, zidari, olari) pana în 1880 când au început să se construiască reședințe impunătoare care au atras personalități renumite csa Take Ionescu, George Cantacuzino, Constantin I.C. Brătianu și Iuliu Maniu. Numele actual al străzii este dat de armata dorobanților (soldați de infanterie) care foloseau această rută pentru a ajunge în Herăstrău, unde făceau instrucție.

Până astăzi, acest cartier a rămas unul dintre cele mai înverzite și pitorești din București. Caracterul exclusivist se păstrează, străzile oferind un cadru aerisit cu imobile foarte interesante din punct de vedere arhitectural.

Obiective pe care le veți întâlni pe traseu

Traseul se desfășoară dea dreapta și de-a stânga bulevardului Dorobanți, cartierul fiind localizat în zona de centru-nord a Capitalei, incluzând parțial și zona Primăverii – una dintre cele mai renumite zone din București. Delimitat de parcurile Regele Mihai (fost Herăstrău), Bordei, Floreasca și Dinamo, dincolo de cochetele străzi și imobile, la tot pasul veți găsi restaurante, ambasade, muzee și monumente.

cumpara voucher cadou

Achizitioneaza un voucher valabil la orice eveniment timp de 6 luni

TESTIMONIALE
Ceea ce e cel mai fain este ca te ia cu competitivitate si in toata incercarea asta de a acumula cat mai multe puncte, ajungi sa cunosti foarte multe despre oamenii din echipa, despre oras, despre tine... pentru ca un astfel de context favorizeaza descoperirea. Atat la propriu cat si la figurat, lucru care mi se pare exceptional.
Activitatile au fost diverse si interesante, am aflat lucruri noi despre colegii nostri, am descoperit locuri noi in Bucuresti si am fost mai atenti la cladirile pe care altfel le ignoram si surprizele de pe parcursul traseului au fost super.
ÎNSCRIE-TE LA URMĂTOAREA EDIȚIE (22/09/2024)

Suma afisata este finala. Plata se face doar online cu cardul, prin procesatorul securizat EuroPayment Services S.R.L. - certificat ISO/IEC 27001:2013 (Sistemului de Management al Securității Informației) și SR EN ISO 9001:2008 (Sistemului de Management al Calității).

Redirectioneaza 10% din taxa de participare catre una din urmatoarele cauze:

PROGRAM INCERT?

Daca iti doresti sa vii, dar nu stii exact ce program ai in ziua respectiva, lasa-ne un email si iti reamintim cu cateva zile inainte.

    ALTE EDIȚII PROGRAMATE
    AI ÎNTREBĂRI?

    Cel mai usor rezolvam la telefon
    (+40) 734-309-708, dar daca nu e graba ne poti scrie.