Romana / Universitate

Tip: discovery

06

Urmatorul eveniment:

06.11.2021

PARTICIPANȚI ÎNSCRIȘI:
0

Numarul maxim de participanti este de 35.
Editia este confirmata doar dupa ce se inscriu primele 10 persoane.

ZONA DE START:

Ateneul Roman

ORA START:

11:00

catre formular inscriere

Dureaza doar cateva minute sa dai start noii provocari urbane.

DESCRIERE

Esti pregatit pentru o provocare? Am transformat zona Romana-Universitate din Bucuresti intr-un mare puzzle.

Tu si echipa ta trebuie sa gasiti primii toate comorile ascunse in timp ce rezolvati, pentru puncte bonus, provocari distractive. Veti castiga doar daca veti fi rapizi, ageri la minte si veti lucra bine in echipa.

Ne intalnim in fata Ateneului Roman. Stabilim echipele iar inainte de a porni in aventura veti primii bucatele de puzzle, constand in indicii foto, indicatii de localizare si provocari. Traseul se incheie cu o binemeritata pauza de hidratare unde vom servi suc, apa sau chiar un pahar cu bere in timp ce adunam punctele si stabilim castigatorii. Echipele invingatoare vor fi recompensate pentru spiritul lor de observatie.

 

Cele mai emblematice intersectii, Piata Universitatii si Piata Romana sunt unite de Bulevardul Magheru si Bulevardul Nicolae Balcescu ce au reprezentat in perioada interbelica unul dintre cele mai avangardiste si moderne bulevarde din Europa.

Piata Romana a inceput sa se dezvolte cu mai mult de un secol in urma, odata cu construirea Palatului Academiei Comerciale (Academia de Studii Economice) ce trebuia sa mai cuprinda inca un corp simetric (astfel se explica pozitionarea renumitei bile in partea stanga). 

Statia de metrou din Piata Romana este cea mai controversata din Bucuresti. Din ordinul Elenei Ceausescu statia Piata Romana a fost eliminata de pe harta proiectantilor dar totusi aceastia au construit-o in secret. Statia a fost gata in doar 3 luni dar pana s-a aprobat constructia metroul a circulat un an fara oprire intre Universitate si Piata Victoriei.

Piata Universitatii reprezinta punctul zero al Capitalei, un nod rutier situat chiar in centrul orasului,  si este simbolul aparitiei democratiei si a libertatii in Romania. Pe locul unde acum exista Hotelul Intercontinental si Teatrul National, se afla in trecut un circ in aer liber, restaurante si buticuri.

Aceste zone au avut de suferit la cutremurul din 1977 cand multe cladiri s-au prabusit ori au fost avariate.

 

Acum poti achizitiona si Vouchere Cadou!

Fie ca e vorba despre o zi de nastere, despre o alta sarbatoare sau eveniment, voucher-ul CityHunt este cadoul potrivit pentru oameni activi si curiosi.

Il poti achizitiona si pentru tine deoarece daca esti chiar tu sarbatoritul/a si trebuie sa faci cinste, aproape ai rezolvat si problema aceasta, pentru ca la finalul evenimentului, prima bautura este din partea noastra.

cumpara voucher cadou

Achizitioneaza un voucher valabil la orice eveniment timp de 6 luni

TESTIMONIALE
Ne-am simțit chiar ca într-un film cu Indiana Jones. A fost un mod cu adevărat inedit de a descoperi orașul.
Ceea ce e cel mai fain este ca te ia cu competitivitate si in toata incercarea asta de a acumula cat mai multe puncte, ajungi sa cunosti foarte multe despre oamenii din echipa, despre oras, despre tine... pentru ca un astfel de context favorizeaza descoperirea. Atat la propriu cat si la figurat, lucru care mi se pare exceptional.
ÎNSCRIE-TE LA URMĂTOAREA EDIȚIE (06/11/2021)

Suma afisata este finala. Plata se face doar online cu cardul, prin procesatorul securizat EuroPayment Services S.R.L. - certificat ISO/IEC 27001:2013 (Sistemului de Management al Securității Informației) și SR EN ISO 9001:2008 (Sistemului de Management al Calității).

Redirectioneaza 10% din taxa de participare catre una din urmatoarele cauze:

PROGRAM INCERT?

Daca iti doresti sa vii, dar nu stii exact ce program ai in ziua respectiva, lasa-ne un email si iti reamintim cu cateva zile inainte.

ALTE EDIȚII PROGRAMATE
AI ÎNTREBĂRI?

Cel mai usor rezolvam la telefon
(+40) 734-309-708, dar daca nu e graba ne poti scrie.

ALTE EDIȚII PROGRAMATE