Termeni si conditii

Introducere

CityHunt este o platforma dezvoltata si folosita de SC Brainie Studio SRL, denumit in continuare Organizator pentru a oferi prezentarea evenimentelor, posibilitatea inscrierii, comunicarea si administrarea inscrierilor.

Termene si conditii

Site-ul web cityhunt.ro este operat de SC Brainie Studio SRL. Daca decizi sa continui navigarea acest site si utilizarea lui, trebuie sa fii de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Daca nu esti de acord cu acestea, te rugam sa nu utilizezi acest site web.

Folosirea materialelor de pe pagina

Continutul acestui site web este destinat prezentarii evenimentelor, oferirii posibilitatii de inscriere, comunicarii si administrarii inscrierilor la evenimente.

Continutul poate fi modificat fara o informare in prealabil. Utilizarea site-ului se poate face doar in scopuri non-comerciale. Este interzisa utilizarea paginii cu scop comercial, la fel si orice fel de utilizare care are caracter obscen, indecent sau care este interzisa prin lege. Utilizarea neautorizata a site-ului web se poate solda cu reclamatii pentru daune si prejudicii si poate constitui un delict.

Schimbul de informatii

Informatiille furnizate de tine catre cityhunt.ro (datele personale de identificare furnizate la inscriere sau la trimiterea mesajelor) nu vor fi accesibile niciunei alte persoane care viziteaza pagina.

Proprietatea intelectuala

Acest site web contine materiale care sunt proprietatea SC Brainie Studio SRL. Dreptul de proprietate se refera la elemente precum design grafic, texte, modul de prezentare, grafice, date si alte informatii care se gasesc pe site-ul web. Acestea sunt protejate de drepturi de autor, marci inregistrate si alte legi de proprietate intelectuala.

Sigla CityHunt si continutul disponibil pe site poat fi utilizate doar in scopul promovarii participarii la evenimentele organizate de Organizator.

SC Brainie Studio SRL isi rezerva dreptul de a elimina sau de a bloca orice persoana fizica sau juridica de pe site din orice motiv.

Reclamatii privind incalcarea drepturilor de autor

In cazul in care considerati ca anumite materiale din continutul site-ului incalca dreptul dvs. de autor, va rugam sa trimiteti o instiintare pe e-mail la adresa de contact de pe site, oferind urmatoarele informatii, in vederea solutionarii situatiei:

  • Mentionarea clara a materialelor despre care se considera ca au fost incalcate drepturile de autor, precum si informatii suficiente pentru a permite identificarea si localizarea acestora in site;
  • Dovada ca detineti dreptul de autor asupra materialelor respective;
  • In cazul in care sunteti autorizat pentru a actiona in numele proprietarului materialelor, dovada ca sunteti autorizat in acest sens;
  • Informatii suficiente pentru a permite Organizatorului sa va contacteze: persoana de contact, numarul de telefon, adresa de e-mail;

Pentru a primi notificări de incalcari va rugam sa contactati info@cityhunt.ro

Precizari si responsabilitati legate de continut

Utilizarea informatiilor disponibile pe site in orice scop este pe raspunderea ultilizatorilor.

Organizatorul cauta sa mentina informatiile actualizate si corecte, dar nu este responsabil si nici nu poate oferi o garantie, expresa sau implicita, cu privire la caracterul complet, acuratetea, fiabilitatea, adecvarea sau disponibilitatea in ceea ce privește site-ul sau informațiile, produsele, serviciile sau grafica continute in site-ul web pentru orice scop.

Organizatorul nu este responsabil pentru conținutul paginilor altor site-uri legate de site-ul cityhunt.ro. Conexiunea dvs. cu orice pagini din afara site-ului sau cu alte site-uri legate de site-ul cityhunt.ro este pe propria dvs. raspundere. Organizatorul nu are control asupra naturii continutului si disponibilitatii acestor site-uri. Sunteti singurul responsabil pentru a determina masura in care puteti utiliza orice continut de pe orice alt site pe care il gasiti legat sau il puteti lega de site-ul cityhunt.ro.

Alte precizari si responsabilitati

Organizatorul face toate eforturile de a mentine diponibilitatea site-ului online, insa nu isi asuma responsabilitatea pentru cazurile in care site-ul este temporar indisponibil din cauza unor probleme tehnice dincolo de controlul acestuia.

Organizatorul nu are nici o raspundere pentru orice daune cauzate, direct sau indirect, dvs. sau unei terte parti ca urmare a utilizarii acestui site web si a continutului acestuia.

Organizatorul poate colecta si poate distribui bani in numele unor persoane fizice, organizații nonprofit sau ale altor organizatii in sensul inregistrarii intentiei de sustinere a unor cauze prezentate participantilor in momentul inscrierii sau in alte pagini destinate special acestui scop.

Modificarea conditiilor

Brainie Studio poate revizui continutul acestor termeni si conditii in orice moment prin actualizarea site-ului web. Recomandam sa verificati periodic continutul acestei sectiuni. Continuarea utilizarii site-ului web dupa astfel de modificari reprezinta acceptul dvs. privind noii termeni si conditii.