Voucher cadou de la CityHunt, cu distracție și amintiri noi incluse

Ai un sărbătorit? Sau o ocazie specială care cere un cadou? Lasă puțin deoparte alergatul prin mall și oferă ceva original: o experiență nouă.

Oferă-i sărbătoritului/ei o jumătate de zi de distracție, de bântuit orașul și privit clădirile cu alți ochi, de rezolvat indicii și provocări amuzante, de cunoscut oameni noi și întins la vorbă la o bere. Pentru că – veste bună – băutura de la final e din partea casei.

Ce include Voucherul Cadou de la CityHunt?

Participarea timp de o zi la oricare dintre traseele pietonale din București, timp de 6 luni de acum încolo. Plus băutura de la final, când ne odihnim, oferim premiile și râdem amintindu-ne de probele de mai devreme.


Pentru ce ocazii e gândit?

Pentru aniversări, onomastici, petreceri ale burlacilor sau burlăcițelor, mini teambuilding-uri sau pur și simplu ieșiri mai interesante cu prietenii. Pe scurt, pentru orice ocazie merită o surpriză mai originală decât un cadou care o să adune praf pe un raft, într-un colț.

Cum îl cumperi?

Completezi formularul de mai jos, îl plătești și apoi îl primești pe mail, aranjat frumos, numai bun de printat sau trimis pe mail persoanei sărbătorite. Iar dacă vrei să incluzi un mesaj, ne bucurăm să-ți fim de ajutor – lasă-l mai jos și ne ocupăm de restul.

TESTIMONIALE
Am reusit sa descoperim orasul intr-un mod interactiv ajungand in locuri unde nu ne-am imaginat vreodata ca am putea, dezvoltandu-ne spiritul de observatie si modul de a lucra in echipa, distrandu-ne maxim.
Mi-a placut mult ca am descoperit locatii interesante in orasul meu. Am reusit sa ma apropii si sa fac echipa cu colegi cu care in mod normal nu socializez atat de des la munca. M-am distrat si am facut miscare.
OFERĂ O EXPERIENȚĂ FRUMOASĂ CADOU

Suma afisata este finala. Plata se face doar online cu cardul, prin procesatorul securizat EuroPayment Services S.R.L. - certificat ISO/IEC 27001:2013 (Sistemului de Management al Securității Informației) și SR EN ISO 9001:2008 (Sistemului de Management al Calității).

ACHIZITIONEAZA VOUCHER

De pe site, direct pe email-ul persoanei caruia il daruiesti.

E VALABIL 6 LUNI

Nu e Grabă. Voucher-ul cumpărat astăzi poate fi folosit în următoarele 6 luni de zile, pentru oricare dintre evenimentele afișate pe site.

E NENOMINAL ȘI FLEXIBIL

Îl cumperi tu, dar nu trebuie să ne spui cine-l va folosi. Dacă sărbătoritul sau sărbătorita nu mai poate participa, poți să-l faci cadou oricui altcuiva. Sau chiar ție.

ȚI-L LIVRĂM PE MAIL

În câteva minute, cadoul e gata. După ce l-ai plătit, voucher-ul îți va ajunge pe mail, ca să-l printezi și să-l oferi în secunda doi.

Achizitioneaza

Oferă o experiență frumoasă cadou unei persoane dragi.

ÎȚI STĂM LA DISPOZIȚIE CU ORICE ALTE INFORMAȚII

Mai vrei să ne întrebi ceva? Sună-ne la
(+40) 734-309-708 și te ajutăm cu drag. Iar dacă nu e grabă, lasă-ne un mesaj mai jos.